Få et gratis Amazon Quick Check

Vi analyserer dit potentiale og vi eksekverer dit salg på Amazon.

Salg på Amazon

Om dine produkter er på Amazon er meget sandsynligt, men har du kontrol over dit brand på Amazon?

Det er svært at undgå, at dine produkter ender på Amazon. De kommer det uden din viden fra forhandlere eller at dine produkter kopieres og lægges på Amazon.

Det er uundgåeligt! Med Amazon og adskillige andre online markedspladser bliver udbudet af dine produkter gennemsigtigt, både hvad angår priser, kvalitet, konkurrenter og kunde meninger. Du kan derfor lige så godt forholde dig til dette og hoppe med på vognen. Tage de forbehold du kan og udnytte de mange muligheder Amazon giver.

Valuezon assisterer dig med ressourcer, viden, back-up og 24/7 salgsarbejde på en af verdens største Globale Online Markeds Pladser (GOMP).

Sælg på amazon
 • Kontakt os

  Kontakt os for en uforpligtende snak om salg på Amazon

 • Quick check af potentiale

  Uforpligtende outside-in kig på optimeringsmulighederne for din virksomheds produkter på Amazon

 • Telefon eller fysisk møde om potentiale

  Vi gennemgår optimerings mulighederne fra Quick check

 • Business Case

  Vi præsenterer business case inkl. afsætningspotentiale og omkostninger til Amazon (registrering, fee, FBA, markedsføring) vores vederlag og fee, på baggrund af informationer om jeres best sellers og prisstrukturer.

 • Aftale

  Vi indgår aftale for vores nære og værdiskabende samarbejde

 • Igangsætning

  Vi opretter virksomheden, produkter og brand univers udarbejder KPIer, rapporteringer mm. Du leverer produkttekster, billeder, USP’er osv. Således er set-uppet for et godt salg på plads fra starten.

 • Salg

  Valuezon starter salgsarbejdet af dine produkter på Amazon, og sammen med din produktansvarlige udarbejder vi nyheder, kampagner, sæsonvarer, mersalgs- og komplementærvarer og sæsonspecifikke produkter og tilbud.

 • Rapportering

  Vi rapporterer, evaluerer og korrigerer undervejs i salgsprocessen