Om os


Værende blandt de førende konsulenter for salgskanalen Amazon, har VALUEZON erfaring med Brands, distributører, producenter, iværksættere og selv andre konsulenthuse. Vores kompetencer dækker alle forbrugerkategorier; FMCG, handelsvarer og industrielle produkter.

VALUEZON er en datadreven virksomhed og vi betragter os som en IT-virksomhed. Vi arbejder med digitale værktøjer som MS Power BI og 3. parts Amazon værktøjer med fokus på effektivt, trygt og profitabelt, at understøtter alle arbejdsfunktioner til fordel for en resultatskabende hverdag.

Du behøver ikke være IT-nørd for, at arbejde hos Valuezon, blot du deler vores nysgerrighed for at anvende IT i hverdagen.

Vores skønne kontor på Brejning Lystbådehavn kommer du nemt til med bil, båd, bus eller tog. I de lyse omgivelser nyder du udsigten til masser af natur samtidigt med du arbejder med kunder i hele Norden i tæt samarbejde med Valuezon Dach kontoret i München.

Tjek vores ledige stillinger


Ønsker du at blive Amazon Rockstar og på kort tid lære, hvordan du skaber salg på fremtidens salgskanal, og realiserer en betydelig forretning med millioner i salg?
Vi søger fuldtids-, deltids- og studentermedarbejdere i funktioner fra front-end til back-end i takt med vi månedligt får nye kunder. I VALUEZON er du med til at præge din egen udvikling og med Amazon erfaring på dit CV vil du stå stærkt i fremtidens jobmarked.

Se vores ledige stillinger nedenfor og klik ind for at læse mere. Tøv ikke, selv om du ikke opfylder alle kompetencerne, da vi også prioriterer menneskelige forudsætninger rigtig højt.

Amazon Konsulent

Projekt Manager / Scrum Master / Forretningsudvikler

Amazon Supporter

Markedsanalytiker / salgssupporter

Amazon Content writer

Søgeords analytiker / Tekstforfatter

Amazon Data Supporter

BI analytiker / KPI builder

Praktikant

Business / Marketing / Projektledelse / Økonomi